P&E laat Pools personeel vliegen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

P&E laat Pools personeel vliegen


P&E People,een gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, zet nu ook vliegtuigen in om de medewerkers van en naar Polen te vervoeren. Tot nu toe reisden de Polen per bus, maar met name de arbeidskrachten onder de 40 jaar gaven aan liever met het vliegtuig reizen.

Momenteel kunnen acht mensen per weekend met de Hongaarse maatschappij Wizz-air worden overgevlogen van Katowice naar Eindhoven en vice versa.
De ambitie van P&E People is om in de toekomst alle arbeidskrachten per vliegtuig te laten reizen.

Tijdsbesparing
Voor P&E People zijn zaken als huisvestiging, loon, begeleiding door tweetalige intercedentes en vervoer zeer belangrijke aandachtspunten.
Op deze gebieden is de organisatie dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waarbij het mes liefst aan twee kanten snijdt.
Zo levert het invliegen van Poolse arbeidskrachten een behoorlijke tijdsbesparing op. De reis per vliegtuig duurt maar een uur en drie kwartier,
terwijl de busreis gemiddeld dertien uur in beslag neemt.

Van deur tot deur
P&E heeft een samenwerkingsovereenkomst met een vervoersmaatschappij in Polen, zodat de arbeidskrachten van deur tot deur worden vervoerd. De mensen worden thuis met de bus opgehaald en naar de luchthaven gebracht en vervolgens worden ze in Eindhoven opgewacht door een medewerker van P&E People die hen naar het juiste adres in Nederland brengt. 

Reacties positief
“Inmiddels heeft de eerste groep Poolse arbeidskrachten gebruik gemaakt van de nieuwe dienst en de reacties zijn zeer positief”, zegt commercieel directeur Saskia Rosmalen van P&E People. “De kosten zijn voor ons nagenoeg gelijk. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat de arbeidskrachten nu uitgerust in Nederland aankomen en direct de volgende dag aan het werk kunnen.”

PE People logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven