Partnership Actemium en AFAS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Partnership Actemium en AFAS


Actemium logo 
Actemium Supply Chain Execution en AFAS ERP Software zijn een partnership aangegaan. Binnen dit samenwerkingsverband biedt AFAS zijn klanten de mogelijkheid om de goederenidentificatie en -registratie geautomatiseerd uit te voeren met mobiele terminals. Deze scanmodule wordt als dienst aangeboden. Speciaal hiervoor heeft Actemium een eenvoudig te implementeren standaard ‘plug & play’ scanoplossing ontwikkeld, die het bedrijf op afstand voor de klant kan beheren.

AFAS ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt één geïntegreerde, schaalbare ERP-oplossing onder de naam AFAS Profit. Deze software kan bij de klant worden geïmplementeerd en desgewenst via internet worden afgenomen.
De scanoplossing van Actemium bestaat uit scanners van Opticon, die zijn voorzien van software die een koppeling maakt met AFAS Profit. Deze software zorgt er bovendien voor dat de scanners op afstand door Actemium kunnen worden geüpgraded.

Door deze vorm van magazijnautomatisering als aanvullende module binnen AFAS Profit aan te bieden, kunnen klanten op een laagdrempelige manier de goederenstroom in productie en in het magazijn realtime identificeren en registreren. Dit zorgt voor een forse efficiencyverbetering, omdat de informatie niet meer handmatig hoeft te worden ingevoerd. Bovendien is er geen kans meer op fouten in voorraad en leveringen. Door deze oplossing kan de klant zich concentreren op zijn core business in plaats van op alle administratieve processen eromheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven