Ga naar hoofdinhoud

Partner Logistics Gloucester live met Nekovri Dynamics 


Onlangs is Partner Logistics, vestiging Gloucester in het Verenigd Koninkrijk, succesvol live gegaan met Nekovri Dynamics, de software van Boltrics voor logistiek dienstverleners in de koel- en vrieslogistiek. Vestiging Gloucester is de eerste vestiging van Partner Logistics waar Nekovri Dynamics is geïmplementeerd. In de komende 1,5 jaar maken ook de andere vestigingen van Partner Logistics de overstap naar Nekovri Dynamics.

Partner Logistics is specialist in geautomatiseerde diepvriesmagazijnen voor de opslag van levensmiddelen. Het bedrijf heeft zes grootschalige, hypermoderne diepvriesmagazijnen in Nederland (Bergen op Zoom, Bodegraven en Waalwijk), België (Ieper) en het Verenigd Koninkrijk (Gloucester en Wisbech). Met een gecombineerde opslagcapaciteit van meer dan 500.000 pallets verzorgt Partner Logistics binnen Europa de volledige supply chain voor haar klanten met warehousing, transport en distributie.

Strategisch belang

Volgens Duco Buijze, CEO Partner Logistics, heeft Partner Logistics gekozen voor Nekovri Dynamics omdat de oplossing het best scoort op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, architectuur en continue doorontwikkeling.

“De samenwerking met Partner Logistics is voor Boltrics van strategisch belang omdat wij tot dit moment nog geen automatische magazijnen geautomatiseerd hadden. Met dit project hebben we bewezen dat onze standaard branche oplossing zelfs in de meest complexe omgevingen ingezet kan worden. Het bewijst daarnaast ook dat onze fixed price, fixed time en altijd up-to-date aanpak werkt bij zowel kleine als grote logistieke dienstverleners”, aldus Jan-Cornell van Ekris, Commercieel Directeur van Boltrics.

De implementatie is succesvol en zonder noemenswaardige interrupties in het operationele proces verlopen. Dit is gerealiseerd binnen de vooraf bepaalde tijd van 3 maanden en binnen het vastgestelde budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven