Pallieter Group neemt Heffiq over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Pallieter Group neemt Heffiq over


De Pallieter Group lijft Heffiq in. Het bedrijf neemt alle aandelen van Heffiq over.

Met de Pallieter Group heeft Heffiq een solide aandeelhouder en kan er verder gewerkt worden aan de groei, stelt Lex Knol (66), de huidige DGA van Heffiq.

Knol gaat met pensioen en zal worden opgevolgd door Anthony Trienekens (43). De samenstelling van het Management Team blijft ongewijzigd.

Pallieter Group content met deal

Marco de Bos, CEO van de Pallieter Group: “Wij zijn verheugd met de overname van dit mooie en solide bedrijf. Als Pallieter betreden we de intern transport markt in Nederland, techniek en B2B i.c.m. een sterke focus op service zit in onze genen. Wij hebben vertrouwen dat we met Heffiq de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft laten zien kunnen voortzetten.”

Over Heffiq

Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Ook is Heffiq dealer van Kärcher en Ferretto magazijninrichting. Verder heeft Heffiq een partnerschap met Carer elektrische machines, Terberg terminal trekkers en Bradshaw elektrotrekkers.

Over Pallieter Group

Pallieter Group, in 1981 opgericht door Martin van Doorne, is uitgegroeid tot een familieholding met 4 domeinen, namelijk Pallieter Trucks (o.a. DAF, FIAT en Iveco), Pallieter Invest (BMW en Mini), Pallieter Tools gericht op de professionele bouwsector met het leveren van o.a. hang- en sluitwerk, dorpels en geavanceerde ventilatiesystemen. Pallieter RENEFF bedrijven focus zich op duurzaamheid & energie efficiëntie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven