Ga naar hoofdinhoud

Oud Formule-1 wereldkampioen wordt merkambassadeur Jungheinrich


Jungheinrich en Nico Rosberg bundelen hun krachten om elektrische mobiliteit en duurzaamheid te bepleiten in het algemeen en die van Jungheinrich. De oud wereldkampioen Formule 1 wordt  ambassadeur voor Jungheinrich.

Jungheinrich, dat in augustus zijn 100.000 lithium-ion truck afleverde aan Amazon, is een pionier en innovatiemotor van lithium-iontechnologie. Precies tien jaar geleden lanceerde Jungheinrich als eerste fabrikant van intern transportmaterieel een in serie geproduceerde vrachtwagen met lithium-iontechnologie.

Nu verbindt het intralogistieke bedrijf Nico Rosberg aan zich om de innovatieve karakter van het bedrijf nog beter uit te kunnen dragen.

Toekomst

De voormalig coureur is medeoprichter van het Greentech Festival, een wereldwijd platform voor toekomstgerichte technologieën op het gebied van mobiliteit en energie. Sinds zijn pensionering is Rosberg een prominent pleitbezorger van elektrische mobiliteit en duurzaam ondernemen.

Duurzaamheid

Lars Brzoska, ceo Jungheinrich. “Ons streven om duurzame waarde te creëren verenigt ons met Nico Rosberg. Nico geeft een gezicht aan onze toewijding en ons werk. Meer nog, we willen samen ideeën ontwikkelen en werken aan concrete oplossingen en toepassingen voor elektrificatieoplossingen, energie-efficiëntie en duurzaamheid om te laten zien wat er mogelijk is in het magazijn van de toekomst. Samen met onze nieuwe merkambassadeur Nico Rosberg zullen we deze toewijding aan onze klanten en het publiek nog meer centraal stellen in ons werk.”

Rosberg: “We hebben nieuwe visies en slimme technologieën nodig voor onze planeet. Dit betekent het stimuleren van elektrificatie en decarbonisatie op alle gebieden van onze economie, met name in mobiliteit. Ik neem de bestuurdersstoel met Jungheinrich in de race naar e-mobiliteit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven