Ga naar hoofdinhoud

Opening nieuw logistiek centrum Amacom

Nieuw logistiek centrum Amacom.

Fulfilment organisatie Amacom heeft de deuren geopend van haar nieuwe logistieke centrum in Rosmalen. Het nieuwe logistieke centrum is volgens Amacom nodig door de toenemende vraag naar fulfilment in de logistieke branche.

Zowel het magazijn als het kantoor in het nieuwe logistieke centrum zijn volledig verbouwd en voorzien van de laatste technologieën. Met de recente uitbreiding van de organisatie neemt de logistieke capaciteit flink toe en kan Amacom optimaal inspelen op de toenemende vraag naar fulfilment vanuit haar leveranciers en klanten.

Uitbreidingsplannen

Bovendien zorgt de komst van het nieuwe logistieke centrum ervoor dat de eigen paarse bezorgdienst verder uitgebreid kan worden. De eigen bezorgdienst ‘Flash Delivery’ werd in 2013 opgericht om spoedbestellingen op tijd bij de klant te krijgen, maar werd zo positief ontvangen dat Amacom anno 2018 nog steeds bezig is met het verder uitbreiden van haar persoonlijke transportdienst. In het laatste kwartaal van 2018 worden er in totaal zes nieuwe wagens aan het wagenpark toegevoegd.

Het nieuwe logistieke centrum zal in mei 2019 feestelijk geopend worden, omdat de Bossche fulfilment organisatie dan ook haar 20-jarige bestaan mag vieren.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe logistieke centrum zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven