Omzet Lawson Software groeit 118 procent • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Omzet Lawson Software groeit 118 procent


Lawson Software  heeft de financiële resultaten van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2007 bekendgemaakt. In het derde kwartaal werd een geconsolideerde omzet gerealiseerd van 191,2 miljoen dollar. Dit is een stijging van 118 procent in vergelijking met dezelfde periode van het fiscaal jaar 2006.

Toen bedroeg de omzet 87,7 miljoen dollar. De groei is voor een belangrijk deel een gevolg van de fusie met Intentia, wiens cijfers nu zijn geconsolideerd in die van Lawson. Het nettoverlies in het derde kwartaal bedroeg 9,8 miljoen dollar (GAAP), oftewel 5 dollarcent per aandeel. In hetzelfde kwartaal van het fiscale jaar 2006 werd een nettowinst van 10 miljoen dollar of 9 dollarcent per verwaterd aandeel gerealiseerd.
Het nettoverlies is te wijten aan de consolidatie van de kosten van het voormalige Intentia, operationele kosten en herstructureringskosten. Lawson levert software en implementatiediensten aan 4.000 klanten in de industrie, distributie, onderhoudssector en dienstverlening in veertig landen wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven