Nissan Forklift expandeert • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nissan Forklift expandeert


Sinds de start van de activiteiten van Nissan Forklift als importeur voor de Benelux op 1september 2006, heeft Nissan haar netwerk, naast de bestaande partners, verder uitgebreid en aangepast en daarmee het bereik over Nederland verder afgedekt.
De bestaande Nissan partners Koenen Intern Transport en Feyter Forklift Services gaan hun Nissan activiteiten een krachtige impuls geven. Het huidige hoofdwerkgebied van Koenen (centraal Nederland) zal aan de zuidoost zijde uitgebreid worden met het gebied tot de lijn van Arnhem – Nijmegen – ’s Hertogenbosch – Waalwijk – Raamsdonksveer. In dit gebied is men al geruime tijd actief als ondermeer leverancier van logistieke inrichtingen.

Verkooporganisatie uitgebreid
Om dit gebied effectief te kunnen bewerken zal de verkooporganisatie voor de Nissan Forklift producten worden uitgebreid. De service voor dit gebied zal van uit Soest worden aangestuurd. Het werkgebied zal aan de noordoost zijde worden uitgebreid met het gebied van de Zuid-Hollandse eilanden tot onder Rotterdam en tot aan Dordrecht, evenals West-Brabant tot aan de lijn Breda – Oosterhout – Raamsdonksveer.

Derde verstiging
Voor dit gebied zal ook Feyter de verkooporganisatie voor Nissan producten verder uitbreiden. Tevens zal Feyter in de komende periode een derde vestiging openen in de driehoek Roosendaal – Moerdijk – Oosterhout. Naast Nissan, zal Feyter in dit gebied ook Manitou verreikers voeren. Deze nieuwe Feyter vestiging krijgt een Nissan Forklift / Manitou uitstraling. Beide ondernemingen hebben een jarenlange ervaring en relatie met Nissan Forklift en hebben hiermee het vertrouwen in de toekomst met Nissan verder vergroot.
 
Friesland
Begin januari jl. zijn Nissan Forklift en Langhout intern transport BV uit Franeker overeengekomen dat de onderneming dealer wordt van Nissan Forklift producten voor de regio Friesland. Langhout is een gerenommeerde onderneming die al jaren actief is op de logistieke markt. Het bedrijf kenmerkt zich als nuchter, praktisch en duidelijk in kwaliteit en service. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich in de noordelijke provincies door de eigen service organisatie die zeven dagen per week en 24 uur per dag operationeel is. Bij een storing geeft Langhout de garantie dat de monteur, indien gewenst, al binnen twee uren ter plaatse kan zijn! Bij Langhout zijn in totaal zeventien mensen werkzaam. De directie, bestaande uit Yde Koopmans en Age Terpstra, is zelf zeer actief in de verkoop. Voorts is er een buitendienst medewerker die zich uitsluitend met de verkoop bezighoudt. Met deze sterke, enthousiaste partij heeft Nissan Forklift er alle vertrouwen in dat een goede partner voor de regio Friesland te hebben gevonden.

Oost Brabant en Noord Limburg

Begin april jl. zijn Nissan Forklift en Sanders Heftrucks BV in Helmond overeengekomen dat ook deze onderneming dealer wordt van Nissan Forklift producten, in dit geval voor de regio Oost Brabant en Noord Limburg. Dit gerenommeerde bedrijf is reeds 27 jaar actief met de verkoop, verhuur en service van intern transport materieel. Voor heftrucks met verbrandingsmotoren had Sanders Heftrucks BV geen vast merk. Om haar klanten optimaal van dienst te zijn, was Sanders Heftrucks op zoek naar een goede partner om haar aanbod compleet te maken. Op dit moment is Sanders Heftrucks ook importeur van Montini vorkheftrucks. Dit blijft als zodanig gehandhaafd.

Ruime mogelijkheden
Het gebied Oost Brabant en Noord/Midden Limburg biedt volgens directeur Bart Sanders ruime mogelijkheden voor de gewenste expansie. De activiteiten in en rond Eindhoven zullen zorgvuldig afgestemd worden met de huidige Nissan Forklift dealer, Frencken Handel en Service BV. Met de keuze voor het merk Nissan Forklift ziet Sanders Heftrucks uitstekende mogelijkheden om haar activiteiten in de komende jaren fors uit te breiden.

Toekomst
Met deze invulling van de gebieden, heeft Nissan Forklift er alle vertrouwen in dat de Nissan aanwezigheid in de gebieden duidelijk zal verbeteren en zal leiden tot de verkoop van meer heftrucks in 2007. Nissan Forklift zal zich de komende maanden blijven inspannen om de dekking in de Benelux verder te versterken en daardoor de verkoop van Nissan Forklift heftrucks verder te stimuleren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven