Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe medewerkers bij S&V


S&V Management Consultants, een adviesbureau op het gebied van supply chain management, heeft zijn team uitgebreid met een supply chain consultant en junior consultant. Erik Duinkerken is afkomstig van logistieke dienstverlener Frans Maas, waar hij netwerk engineer was.
In 2003 studeerde hij af aan de Universiteit van Amsterdam in Operations Research & Management, waarna hij aan de TU Eindhoven de post-academische opleiding Mathematics for Industry heeft gevolgd. Hij heeft tijdens zijn studie supply chain-projecten gedaan voor onder meer Dow Chemicals en ASML.
Rick van de Mortel heeft zijn Master Logistics & Operations Management gehaald aan de Universiteit van Tilburg. Hij liep zijn afstudeerstage bij het Amphia Ziekenhuis, waar hij een model ontwikkelde waarmee de interne kosten kunnen worden doorberekend naar de verschillende afdelingen.
Steven Serneels, managing consultant van S&V Management Consultants: “Wij maken momenteel een sterke groei door. Nu de economie weer aantrekt, voelen onze klanten de noodzaak om hun supply chain-processen efficiënter in te richten om zo hun eigen groei te faciliteren.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven