Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar Easylogic zet in op RFID

vlnr. Jan van Goch, Alex Ofman en Peter van Es (Foto door Rob Sas)

Ondernemer Peter van Es heeft onlangs via een management buy-in een meerderheidsaandeel verworven in EasyLogic, de specialist in Radio Frequency Identification (RFID).

Van Es heeft de aandelen overgenomen van algemeen directeur Alex Ofman, die na ruim tien jaar toe is aan een volgende uitdaging. Fusie- en overnamespecialist Marktlink (Jan van Goch) werd ingeschakeld om een geschikte MBI-kandidaat voor EasyLogic te vinden. Van Es zet in op verdere RFID-integratie in specifieke hardware-oplossingen en op het ontwikkelen en innoveren van klantgerichte oplossingen om bijvoorbeeld de arbeidsproductiviteit te verbeteren, of de authenticiteit van een product te waarborgen.

Tracking & tracing
EasyLogic werd in 1996 opgericht en is nu een van de grotere nichespelers op het gebied van RFID. De onderneming is winstgevend en behaalt een jaarlijkse omzet van circa 2,5 miljoen euro. Het bedrijf werkt met een team van vijftien professionals en verzorgt de technologie die het mogelijk maakt informatie te verzenden en te ontvangen via radiogolven. Met deze oplossing kunnen bijvoorbeeld personen, objecten of producten automatisch geïdentificeerd en getraceerd worden. EasyLogic heeft klanten in de logistieke sector, in de tuinbouw, bij de overheid en in de zorg. Tijdens de Nuclear Security Summit 2014 verzorgde Easylogic op RFID gebaseerde toegangscontrole systemen voor het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven