Ga naar hoofdinhoud

Nieuw management voor Lawson


Lawson Software heeft het management versterkt door Scott Swoisch te benoemen als senior vice president sales operations. Fady Sfeir is benoemd tot vice president indirect channels EMEA en Barry Wilderman tot vice president business strategy.

     

 

Met deze benoemingen wil Lawson zijn verkoopkanaal versterken en de salesstrategie van Lawson krachtiger maken om nog beter te concurreren met andere ERP-leveranciers.
Scott Swoish heeft meer dan twintig jaar verkoopervaring opgedaan in verschillende functies, onder meer bij PeopleSoft/JD Edwards. Als senior vice president sales operations zal hij wereldwijd de salesteams managen.
Fady Sfeir heeft meer dan twintig jaar in salesfuncties gewerkt, laatst bij Oracle, waar hij senior sales director was voor kleine en middelgrote businessapplicaties. Voor Lawson gaat hij zich richten op het uitbreiden van het indirecte verkoopkanaal voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Barry Wilderman was ERP-analist bij de META Groep en heeft een team analisten aangestuurd bij de NPD Group. In zijn nieuwe functie maakt hij een vertaalslag van salesdoelen naar de daarvoor benodigde businesstrategieen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven