Nieuw DHL-kantoor op Schiphol • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuw DHL-kantoor op Schiphol


DHL Freight heeft vorige week een nieuw kantoor geopend op Schiphol Zuid-Oost. Vanuit deze vestiging kan de wegtransportdivisie van DHL nog beter inspelen op de specifieke eisen aan het vervoer van hoogwaardige goederen en distributie van luchtvracht.

Sinds vele jaren is DHL Freight actief in het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Deze ervaring gaat terug naar het vroegere Van Swieten Transport, dat in de jaren zeventig is opgegaan in wat nu DHL Freight is. Deze activiteiten werden echter tot deze week gecoördineerd vanuit de bestaande vestiging in Tiel.
Ron van Nimwegen, program manager High Value & Air Freight: “Steeds vaker krijgen wij aanvragen van klanten voor vervoer van hoogwaardige goederen zoals computeronderdelen en elektronica. Vaak komen deze goederen Nederland binnen als luchtvracht. Hierop hebben wij ingespeeld door middel van het investeren in een dedicted wegtransport-netwerk.”

Kostbare goederen
DHL Freight maakt gebruik van voertuigen speciaal ingericht op vervoer van kostbare goederen. De voertuigen zijn bijvoorbeeld uitgerust met GPS, beschikken over rollerbeds en worden op aanvraag bestuurd door dubbele chauffeurs.
Voor dit vervoer ondergaan de chauffeurs en het kantoorpersoneel speciale trainingen zoals een security & robbery response-training. Klanten kunnen naast het speciale equipment beroep doen op een eigen customer service afdeling en hun zending volgen via internet.

Totaaloplossing
“Met ons kantoor op Schiphol zijn wij in staat om nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten”, aldus Van Nimwegen. “Een bijkomend voordeel is het feit dat wij onze klanten samen met de Lucht- en Zeevrachtdivisie DHL Global zijn gemotiveerd om snelle en betrouwbare diensten te leveren die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

Diensten
DHL is een merk van Deutsche Post World Net. De groep had in 2006 een omzet van meer dan zestig miljard euro. DHL is een merk van Deutsche Post World Net.
DHL is de wereldwijde marktleider op het gebied van internationale expressdiensten en logistieke diensten en is specialist in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen vanuit één bron. DHL is expert op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten. Deze deskundigheid wordt gecombineerd met een wereldwijde dekking en een grondige kennis van de lokale markten. Wereldwijd verbindt het internationale netwerk van DHL meer dan 220 landen en staatsgebieden met elkaar. Het bedrijf heeft 285.000 medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven