Ga naar hoofdinhoud

Nieuw dc voor schoonmaakrobots bij Amsterdam


ICE Robotics betrekt een distributiecentrum op Schiphol Trade Park aan de A4 bij Hoofddorp. Het warehouse is ruim 10.000 vierkante meter groot. 

ICE Robotics is gericht op het verminderen van repetitieve taken voor schoonmaakprofessionals door de inzet van autonome reinigingsapparatuur als robots en aanverwante technologieën.

ICE levert onder meer de autonome stofzuigrobot Whiz en de RS-26 robotschrobmachine, die op de markt wordt gebracht via een soort abonnementsmodel. ICE Robotics is een divisie van de ICE (Intelligent Cleaning Equipment) Groep van bedrijven met het hoofdkantoor in Hong Kong.

https://www.youtube.com/watch?v=LHMc1hsRWE4
Bekijk hier een video van een van de schoonmaakrobots van ICE Robotics.

De schoonmaakrobots van ICE Robotics kunnen ook worden ingezet in bijvoorbeeld distributiecentra of andere opslagomgevingen.

“ICE Robotics is een innovatief en duurzaam bedrijf waarbij het personeel voorop staat”, zegt directeur Cochel ter Schure. “De goede bereikbaarheid voor ons personeel, passende uitstraling van het kantoor en experience center, gecombineerd met efficiënte logistieke ruimte zijn voor ons doorslaggevend geweest om voor Abc Square te kiezen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven