MotracLinde wordt leverancier van Autosat-M • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

MotracLinde wordt leverancier van Autosat-M


MotracLinde is de officiële leverancier geworden van Autosat-M, het shuttlesysteem voor warehouses. De samenwerking is vastgelegd in een contract dat MotracLinde gesloten heeft met Storetec. Storetec is specialist in magazijnoptimalisatie via automatische toepassingen.

MotracLinde is onderdeel van Pon Holdings, een Nederlands familiebedrijf dat internationaal opereert als handelsconcern met een grote diversiteit aan activiteiten. Globaal zijn de activiteiten van Pon in te delen in twee groepen, te weten Pon Automotive en Pon Equipement & Power Systems (PEPS).
MotracLinde valt onder PEPS en is de totaalaanbieder van logistieke oplossingen. Naast advies en service levert MotracLinde magazijntrucks, trekkers, vorkheftrucks en magazijninrichtingen.

Flexibele shuttle
AUTOSAT-M is succesvol geïntroduceerd op de laatste Logistica. Het systeem is toepasbaar in elk stellingtype van elke producent. Het is bovendien probleemloos in bestaande situaties in te passen en zorgt voor een verhoogde opslagdichtheid. Doordat het aantal heftruckbewegingen wordt teruggebracht, neemt bovendien de kans op aanrijdschade af. AUTOSAT-M bestaat uit elektrisch aangedreven shuttles die goederen in en uit diepe opslagtunnels transporten. Het systeem kan pallets tot 2.000 kilo verplaatsen en is vooral geschikt voor bulkopslag van identieke goederen. Het shuttlesysteem maakt efficiënt gebruik van de beschikbare magazijnruimte mogelijk. De AUTOSAT-M kan gebruikt worden tot temperaturen van -30Ëš, waardoor hij ook bruikbaar is in koelmagazijnen. Elke shuttle is uitgerust met oplaadbare batterijen en wordt op afstand bediend. De shuttle kan snel en zonder veel moeite uitgewisseld worden tussen verschillende opslaglocaties.

Een simpel succes
Storetec, de leverancier van het systeem, is een jonge onderneming die een totaalpakket levert op het gebied van magazijninrichtingen. De 25-jarige ervaring in de logistieke markt heeft geleid tot de volgende bedrijfsfilosofie: benader het logistieke bedrijfsproces simpel en maak het niet omslachtiger en moeilijker dan noodzakelijk. Vooral het optimaliseren van het gebruik van de magazijnen door middel van automatische toepassingen behoort tot de specialiteiten. De hoge veiligheidseisen die hiermee gepaard gaan, worden als een vanzelfsprekendheid meegenomen en zijn, wat Storetec betreft, de basis voor iedere logistieke oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven