Motrac neemt Monster over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Motrac neemt Monster over


MotracLinde heeft de firma Monster uit Zwijndrecht overgenomen. Monster is een bekende en gerespecteerde naam in de regio Rijnmond. Het kundige team, dat bestaat uit ruim dertig personen, heeft een vooraanstaande positie in het havengebied, onder andere door de kortetermijn-verhuuractiviteiten.

Met de overname is het aantal personeelsleden van MotracLinde de driehonderd overstegen, een toename van 50 procent ten opzichte van 2002.
Grondslag voor de overname is de wens van MotracLinde om een nog sterkere positie in het Rijnmondgebied te verwerven, niet alleen voor de ‘standaard’-Linde producten, maar zeker ook voor de Heavy Trucks, reachstackers en Empty’s. Joost Buck, directeur van MotracLinde, over de overname: “Om succesvol te kunnen zijn in de regio Rijnmond, is het van belang dat je opereert vanuit het hart van Rijnmondgebied. Bovendien sluiten de visie en de doelstellingen van beide individuele bedrijven op elkaar aan, en is het samengaan een versterking voor beiden.”
De naam Monster zal voorlopig nog blijven bestaan. Wim Monster wordt de Servicemanager voor de regio Rijnmond. Leo Monster zal als adviseur aan de organisatie verbonden blijven.
Het management van MotracLinde en Monster kijken vol vertrouwen uit naar de ontwikkeling van de nieuwe organisatie.
MotracLinde is onderdeel van Pon Holdings; een Nederlands familiebedrijf dat internationaal opereert als handelsconcern met een grote diversiteit aan activiteiten.
Globaal zijn de activiteiten van Pon in te delen in twee groepen, te weten Pon Automotive en Pon Equipement & Power Systems (PEPS).
MotracLinde valt onder PEPS en is de totaalaanbieder van logistieke oplossingen. Naast advies en service levert MotracLinde magazijntrucks, trekkers, vorkheftrucks en magazijninrichtingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven