Ga naar hoofdinhoud

Mooie orders Vanderlande in Oost Europa


Vanderlande Industries, leverancier van onder andere bagage afhandelingsystemen voor vliegvelden, heeft recentelijk enkele mooie opdrachten ontvangen uit Polen, Rusland en de Baltische Staten.

In Polen worden bagagesystemen van Vanderlande Industries geïmplementeerd in zowel Vanderlande Krakow als in Katowice. De groei in de passagiersaantallen in Polen noodzaakt vele regionale vliegvelden hun capaciteit uit te breiden om aan deze groeiende aantallen het hoofd te kunnen bieden. Beide systemen zijn voorzien van 100% automatische Hold Baggage Screening en omvatten alle facetten van het bagagetransport, van check-in tot sortering op vliegbestemming. In beide gevallen werd Vanderlande Industries gekozen door een combinatie van prijs en meest ideale oplossing. 

In de Baltische Staten zal het vliegveld van Kuressaare worden voorzien van een klein bagagesysteem. Ook in de Baltische Staten is het aantal passagiers hard aan het toenemen, hetgeen leidt tot uitbreiding van de capaciteit op diverse vliegvelden.

In Rusland is er succes op het Vliegveld van Kaliningrad. Vanaf Kaliningrad zullen vanaf medio juni 2007 een groot aantal vluchten naar diverse Europese hoofdsteden worden uitgevoerd. Uitbreiding van de bagage afhandelingcapaciteit, en wel vóór die tijd is daarom een noodzaak. Vanderlande Industries bleek de enige te zijn die in het korte tijdsbestek van vier maanden deze klus kan klaren. In totaal is met deze opdrachten een bedrag van ca. € 4.5 miljoen euro gemoeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven