Ga naar hoofdinhoud

MCFE kiest Hyarchis


Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe BV (MCFE) heeft gekozen voor Hyarchis.Net om het beheer van digitale documenten te verbeteren. Hyarchis.Net is het Enterprise content management systeem van VDD IQware, MCFE is leverancier van Mitsubishi- en Caterpillar-vorkheftrucks en transportmiddelen voor het magazijn.
MCFE integreert Hyarchis.Net met Microsoft Dynamics CRM om klantgerelateerde documenten beter te beheren en het opzoeken van documenten makkelijker te maken. Het bedrijf kan zo documenten digitaal samenstellen, bewerken en raadplegen.
“Doorslaggevend in onze keuze voor Hyarchis.Net was de gebruiksvriendelijkheid”, zegt Robert Vleeschhouwer, General Manager Information Systems Group bij MCFE. “Hyarchis.Net biedt uitgebreide mogelijkheden voor documentarchivering en is door de korte implementatietijd snel inzetbaar. Met Hyarchis.Net kunnen we ons inzicht in documentwijzigingen en versiebeheer verbeteren. We zijn op dit moment bezig met de implementatie van Hyarchis.Net als pilot op de IT-afdeling en we verwachten dit in de toekomst uit te breiden naar de hele organisatie.”
VDD IQware-partner @work Management Associates verzorgt de implementatie van Hyarchis.Net en de integratie met Microsoft CRM. Steve Alink, Senior Consultant & Project Manager van @work Management Associates: “De afdeling Information System Group verhoogt het kwaliteitsniveau door de implementatie van de Document Management-bouwsteen van Hyarchis.Net. Aanwezige informatie is immers sneller terug te vinden. MCFE heeft gekozen voor Hyarchis.Net van VDD IQware om de Microsoft Office-producten, en CRM in het bijzonder, te koppelen aan de digitale informatie. Dankzij het grote gebruiksgemak van Hyarchis.Net is de doorlooptijd van het project slechts twee maanden.”

Cat truck 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven