Markant logistiek centrum voor Wincanton • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Markant logistiek centrum voor Wincanton


Begin 2009 zal logistiek dienstverlener Wincanton in ’s-Heerenberg een splinternieuw
logistiek centrum in gebruik nemen. Het gebouw is ontworpen door Bessels Architekten en Ingenieurs BV in Twello. Het ontleent zijn karakteristieke uitstraling aan het kantoordeel, dat is opgetrokken uit een betonskelet en bekleed met donkerkleurig metselwerk.

De logistieke ruimte bestaat uit een lichte staalconstructie met zogenaamde honingraatliggers. De hal is voorzien van veertig ergonomische docshelters.
Volgens de architect gaat het hier om een typisch voorbeeld van een pand dat op de toekomst is gebouwd en voorzien is van veel comfort en esthetiek. “Het zit bovenal ‘logistiek’ goed in elkaar”, vindt Bessels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven