Manutan kiest voor oplossingen Manhattan • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Manutan kiest voor oplossingen Manhattan


Manutan, leverancier van industriële voorzieningen en kantoorbenodigdheden en de moederonderneming van Overtoom, heeft de warehouse management en slotting optimisation componenten van Manhattan Associates geïmplementeerd bij een nieuw distributiecentrum in het Franse Gonesse. Het is de eerste fase in het uitrollen van deze programmatuur over de Europese vestigingen.

Bij het distributiecentrum van Overtoom in Den Dolder wordt Manhattan’s distribution management platform geïmplementeerd. De warehouse management oplossing zal in Den Dolder pas later dit jaar in gebruik worden genomen.

Manutan biedt meer dan 200.000 producten, variërend van productieonderdelen, hef- en opslagapparatuur, kantoor en werkplaatsuitrusting en verbruiksartikelen, aan meer dan 600.000 klanten in heel Europa. Het bedrijf maakt al langer gebruik van Manhattan-technologie.

Operators houden zich nu bezig met hun eigen processing-zone, waar ze meerdere orders voor verzending kunnen ophalen en inkomende voorraad gelijktijdig kunnen opslaan in een volgorde die de reistijd minimaliseert. Dit vervangt de oude aanpak waarbij operators uitgaande orders één voor één moesten verwerken of zich richtten op het opslaan van een ontvangen voorraad, voordat ze met de volgende taak aan de slag konden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven