Manitou presteert boven verwachting • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Manitou presteert boven verwachting


Manitou, leverancier van industriële en semi-industriële ruw-terrein vorkheftrucks, meldt een uitstekend jaar achter de rug te hebben. In 2006 sprongen vooral het derde en vierde trimester er uit, met plussen van respectievelijk 18 en 21,3 procent. De geconsolideerde omzet over 2006 kwam hiermee op 1.127,7 miljoen euro. Procentueel komt dit neer op een vooruitgang van 14,5 % en dat is een stuk hoger dan wat eerder voorspeld was.

De stijging van de afgelopen maanden was het sterkst merkbaar in Duitsland, de Benelux, Spanje, Italië en de nieuwkomers binnen de Europese Unie. Buiten de EU worden de vruchten geplukt van de investeringen in potentiële groeigebieden.
Ook het jaar 2007 is Manitou goed begonnen, met een orderboekje dat dertig procent dikker is dan een jaar geleden. De Manitou-groep wil dit jaar zijn positie versterken op vooral het gebied van de ruw terrein machines, hoogwerkers, industriële heftrucks en het warehouse-gamma. Rekening houdend met een positief klimaat in de verscheidene sectoren en beroepen, anticipeert de groep in 2007 op een groei van de omzet van ongeveer tien procent en een minstens evenredige evolutie van het netto resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven