Manhattan nummer 1 in SCM in Rusland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Manhattan nummer 1 in SCM in Rusland


Volgens Gartner, onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van informatie en technologie, is Manhattan Associates de belangrijkste leverancier van supply chain-systemen in Rusland. Deze conclusie is te zien in Gartner’s Market Share: Supply Chain Management (SCM) Software EMEA 2007, waarin alle gespecialiseerde leveranciers van supply chain-oplossingen zijn opgenomen.

Het adviesbureau heeft de leidende positie van Manhattan gebaseerd op de totaal behaalde softwareopbrengst in de Russische markt. Manhattan startte zijn activiteiten in Rusland minder dan twee jaar geleden en heeft inmiddels ruim dertig Russische bedrijven in het klantenbestand. Hieronder bevinden zich belangrijke retailers, distributeurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners.

Marktaandeel
Als een van de langst in Rusland gevestigde specialistische leveranciers, mag Manhattan zich verheugen in ruim twee keer het marktaandeel van de voornaamste concurrent. De groei is onder meer gerealiseerd doordat veel grote Russiche bedrijven de distributiemanagement-oplossingen van Manhattan vrij snel adopteerden. Ook de recente verkoop van de commerciële samenwerkingsoplossing Extended Enterprise Management heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Extended Enterprise Management helpt bedrijven de supply chain-connectiviteit met handelspartners te verbeteren en stroomlijnt processen binnen de uitgebreide supply chain van een bedrijf.

Korus Consulting
Een groot deel van Manhattans succes in Rusland is toe te schrijven aan de kracht van het samenwerkingsverband met Korus Consulting. Deze system integrator is actief bij veel retailers, leveranciers en distributeurs in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Korus en Manhattan hebben samengewerkt bij veel verschillende implementatietrajecten.

Russische vlag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven