MABO verplaatst zijwaarts op Logistica • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

MABO verplaatst zijwaarts op Logistica

Votex Bison vierweg zijlader van Mabo-Lifting

Zijladerspecialist MABO-lifting presenteert nieuwe en vertrouwde oplossingen op Logistica 2015 voor het zijwaarts verplaatsen van lange, lastige ladingen.

Het zijlader aanbod van MABO-lifting bestaat volledig uit elektrische machines. De Votex Bison vierweg zijlader (foto) maakt dit jaar zijn debuut op de Logistica 2015. Deze betrouwbare elektrische zijlader wordt geproduceerd in Nederland.

Walkie Reach
Ook de Combilift WR4 Walkie Reach zijlader is nieuw. Ontwikkeld door de vierweg zijladerspecialist Combilift combineert deze meeloopstapelaar/reachtruck het hefvermogen van een reachtruck met de flexibiliteit van een zijlader. Dankzij zijn hefvermogen van 1.500 kg en een pantograaf reachmechanisme zet hij producten moeiteloos weg. De wielen kunnen met een enkele knop omgezet worden, waardoor producten tot ruim 6 meter lang zijwaarts veilig door een smal gangpad verplaatst kunnen worden.

Straddle Carrier
De Combilift Straddle Carrier zal enkel in een radiografische uitvoering aanwezig zijn. Deze unieke portaalhefwagen werd aanvankelijk ontwikkeld voor het oppakken en verplaatsen van containers, maar wordt ook veelvuldig toegepast in andere sectoren, waaronder de betonsector en in het vervoer van droge bulkgoederen. Naast bovenstaande producten zullen ook de bestaande Combilift CBE vierweg zijlader/heftruck/reachtruck en de Baumann Cavaion tweeweg zijlader present zijn.

MABO-Lifting hal/stand 12/C041

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven