Lowpad Medium is klaar voor het grote werk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Lowpad Medium is klaar voor het grote werk


De Lowpad Medium is klaar voor het grote werk. Het robotvoertuig is het afgelopen jaar met vlag en wimpel geslaagd voor alle tests en kan nu volledig worden gebruikt op de logistieke markt.

LogiMAT

Geïnteresseerd in de Lowpad Medium? Op de internationale vakbeurs LogiMAT 2019 in Stuttgart, die van 19 tot 21 februari wordt gehouden, wordt de Lowpad Medium door Eurotec gedemonstreerd. Eurotec is een bedrijf dat hightechoplossingen ontwikkelt voor onder meer warehouses en dat de Lowpad Medium het afgelopen jaar heeft getest.

Tests

Bij deze tests heeft Eurotec gelet op nauwkeurigheid, stabiliteit en de samenwerking met het personeel. De Lowpad heeft alle tests succesvol doorstaan en de industriële implementatie van de Lowpad is dan ook gestart. Er zijn al enkele orders toegekend en ook uit het buitenland is er ruime belangstelling voor de Lowpad.

Lowpad Medium & Small

De Lowpad Medium is een robotvoertuig dat wordt aangestuurd door software die naadloos in het systeem van de klant kan worden geïntegreerd. Met de Lowpad Medium kan de orderpicktijd aanzienlijk worden verkleind.

Lees hier ons artikel over de Lowpad uit oktober terug: ‘Alle hoeken in magazijn bereikbaar met ultralage Lowpad’

Naast de Lowpad Medium zal de Lowpad Small worden geïntroduceerd op de beurs in Stuttgart. Deze AGV (automatisch geleid voertuig) is 65 centimeter hoog en erg geschikt voor het dragen van onder meer trolleys.

Meer weten over de Lowpad? Kom van 19 tot 21 februari langs bij stand E061 van Eurotec op vakbeurs LogiMAT in Stuttgart. Daar zal de Lowpad worden gedemonstreerd en kunnen vragen worden beantwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven