Ga naar hoofdinhoud

Logistieke databases bundelen krachten


Logireal.com is de eerste website die een venster heeft geïmplementeerd naar de intelligente zoekmachines voor logistiek vastgoed en logistieke diensten van WarehouseMatch.com. Het venster is gebaseerd op de i-frame technologie, die het mogelijk maakt de functionaliteit van twee sites op één webpagina te combineren.
“Bezoekers van onze website zijn niet alleen op zoek naar de laatste ontwikkelingen in en artikelen over de wereldwijde logistieke vastgoedmarkt, maar hebben vaak ook vragen over beschikbaarheid”, zegt Erik van Wunnik van Logireal.com. “Deze nieuwe functionaliteit biedt heb direct toegang tot de internationale databases van WarehouseMatch.com.”
Joep van Tiel van WarehousMatch.com voegt toe: “Voor onze klanten is het belangrijk dat hun vastgoed en diensten eenvoudig toegankelijk zijn voor prospects. Logireal.com is daarvoor een uitstekend kanaal.” WarehouseMatch.com hoopt het i-frame concept ook naar andere websites uit te rollen en verwacht binnenkort nieuwe partners aan te kondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven