Ga naar hoofdinhoud

Logistiek Totaal start door


Logistiek Totaal (magazine voor Intralogistiek) maakt een doorstart. De uitgave maakte onderdeel uit van EIM (Eisma Industrialmedia). Deze exploitatie-vennootschap van de Eisma Media Groep is onlangs gefailleerd. Eisma Media Groep en de curator maakten deze week bekend dat er een doorstart plaatsvindt van diverse merken waaronder Logistiek Totaal. Het magazine zal in februari wederom verschijnen, de website blijft operationeel en ook de nieuwsbrief blijft verschijnen.

Met de doorstart kunnen marktleidende titels als Logistiek Totaal, Metaal Magazine, Aandrijftechniek, Recycling Magazine Benelux, Bulk, TTM.nl, Bestelauto hun klanten blijven bedienen met kwalitatieve kennis die er toe doet.

Tot de Eisma Media Groep met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Horsesmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industriemedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia. Bij de Eisma Media Groep werken circa 125 medewerkers en vele honderden freelancers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven