Ga naar hoofdinhoud

Logistiek bordspel van Involvation


Logistiek adviesbureau Involvation heeft een logistiek bordspel ontwikkeld. Het spel is bedoeld om de spelers basisprincipes van de supply chain te laten ontdekken. Het gaat om de zogenaamde fun-versie van de Supply Chain Game.

Het spel wordt gespeeld op een bord, met behulp van pionnen, dobbelstenen en kaarten. De maximaal zes spelers hebben keus uit totaal zes verschillende supply chains, die onderling verschillen in productielocatie en logistieke grondvorm.
In de Supply Chain Game fun-versie speelt een denkbeeldige producent de hoofdrol. De speler die het eerst zijn fiches op de markt heeft gebracht, is winnaar. Daarbij gaat het om het kiezen van de juiste inrichting en besturing van de supply chain. Ook spelen geluk en pech een rol.
Het bordspel is ontwikkeld op basis van de Supply Chain Game. Deze game wordt door Involvation ingezet bij het ontwerpen of implementeren van logistieke concepten. Het verkennen van logistieke keuzes én hun consequenties staat daarbij centraal.
Bij de fun-versie van deze game ligt de nadruk op amusement. Het spel is uitstekend geschikt om met familie, vrienden of relaties te spelen. Logistieke kennis is voor de spelers niet vereist. Dat maakt de Supply Chain Game fun-versie breed toepasbaar, onder meer als relatiegeschenk of instrument voor teambuilding.

De Supply Chain Game fun-versie kost € 39,50 incl. btw en excl. verzendkosten, en is verkrijgbaar bij Involvation (https://www.involvation.nl/).

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven