Logistics processing en data sharing centraal in nieuw dc Brouwers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Logistics processing en data sharing centraal in nieuw dc Brouwers


Brouwers Transport heeft besloten om een nieuw logistiek centrum te betrekken. Dit pand van 11.000 vierkante meter in Den Bosch wordt gehuurd van Van Dijk Groep, dat in november 2019 met de bouw begon. 

Tweede pand

De ontwikkeling is gerealiseerd op een terrein van 15.470 vierkante meter en bestaat uit 11.007 vierkante meter  bedrijfshal en 182 vierkante meter kantoor. Het is de tweede ontwikkeling van VDG op dit bedrijventerrein voor Brouwers. De naastgelegen ontwikkeling van 11.865 vierkante meter werd door VDG opgeleverd in 2018. 

Data sharing

Brouwers is een familiebedrijf waar transport en logistiek samenkomen. Het is een innovatief transportbedrijf dat gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van logistics processing en data sharing. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe distributiecentrum stond dit dan ook centraal. Zo zijn de afmetingen en indeling volledig afgestemd op de mogelijkheden voor optimale innovatie van de logistieke processen.

Bekende buren

De ontwikkeling is gelegen op ‘De Rietvelden’, waar onder andere Heineken, Sligro, Makro, Karwei, Bouwmaat en Moonen zijn gevestigd. Met een rechtstreekse aansluiting op de A59 en de A2 nabij is de bereikbaarheid van dit terrein uitstekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven