Ga naar hoofdinhoud

LogisticManager voor midden en klein segment

JDS-Bedrijfsautomatisering LogisticManager.

LogisticManager is een Transport Management Systeem ontwikkeld door JDS Bedrijfsautomatisering speciaal voor transporteurs en expediteurs in het midden en klein segment. Het pakket bestaat uit vier onderdelen om alle bedrijfsprocessen intern en naar klanten toe te kunnen optimaliseren.

Binnen deze vier onderdelen is er ook de vrijheid om alleen voor het TMS of alleen het WMS te kiezen. Daarnaast wordt het TMS ook in verschillende groottes aangeboden, zodat er altijd een TMS is dat bij de grootte van het bedrijf binnen het midden en kleine segment aansluit.

Transport Management Systeem

De kern van LogisticManager is het TMS. Dit biedt alles wat nodig is om de processen binnen het bedrijf te optimaliseren. Of het nu gaat om het inboeken van zendingen, traceren van zendingen, uren- en kilometerregistratie of factureren, met het TMS van LogsiticManager is alles compleet.

Warehouse Management Systeem

Het WMS van LogisticManager staat voor warehousing op de meest optimale manier. Als standalone ook goed te implementeren, maar werkt als aanvulling op het TMS nog eens versterkend voor de bedrijfsprocesoptimalisatie.

Statusweb en Mobile

Met Statusweb wordt de klanten en ontvangers realtime inzicht in hun zendingen via een online portal.Met LogisticManager Mobile zijn ook de chauffeurs onderdeel van de digitalisering van het bedrijf. De statussen van de zendingen worden realtime gecheckt, doordat de chauffeurs ter plekke alles bij kunnen werken. Daarnaast profiteert de gebruiker ook van GPS-tracering en urenregistratie. Bezoek JDS op stand B065, Hal 3 op de ICT & Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven