Logimatch Award 2007 voor Rotra en Gazelle • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Logimatch Award 2007 voor Rotra en Gazelle


Rotra en Gazelle hebben met hun gezamenlijke case de Logimatch Award 2007 gewonnen. Na het behalen van de ‘Influencer of the year Award 2007 Transport & Logistiek’ is dit voor logistiek dienstverlener Rotra de tweede belangrijke prijs in 2007.
De LogiMatch Award is dé prijs voor samenwerking in de logistiek. Ieder jaar zijn er weer nieuwe logistiek dienstverleners die samen met hun opdrachtgevers vernieuwende logistieke concepten met succes in praktijk brengen.
Physical Distribution Group (PDG), de belangenvereniging van logistieke dienstverleners, stelde daarom de LogiMatch Award in. Dit is de bekroning voor die combinatie die het meest vernieuwende, succesvolle en inspirerende logistieke concept in het leven heeft geroepen.
Voor de LogiMatch Award 2007 waren tien cases genomineerd van de deelnemende dienstverleners en hun opdrachtgevers. De case van Rotra en Gazelle werd beschreven als een voorbeeld van hoe partners maximaal profiteren van elkaars kennis en mogelijkheden. Hiervoor werd fors geïnvesteerd in een uniek logistiek concept voor de fietsendistributie. Dit partnerschap vergde lef, creativiteit en visie. Daarnaast werden de criteria ‘vernieuwend’ en ‘toegevoegde waarde’ met veel punten toegekend door alle aanwezige finalisten en een jury. Mede daardoor lieten Rotra en Gazelle combinaties als Van Uden / Centraal Drankenhuis en UPS / Hitachi achter zich.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven