Ga naar hoofdinhoud

Linde-trucks voor Verhoek Europe


Van Dijk Heftrucks uit Genemuiden, al veertig jaar actief als dealer van nieuwe en gebruikte Linde heftrucks, heeft een grote order geleverd aan Verhoek Europe, eveneens uit Genemuiden.

De 27 ‘Verhoek-blauwe’ trucks van het type E25/600 S (24 stuks) en E16 PH (3 stuks) zijn allen uitgerust met Hoppeke Trak-wisselbatterijen en werden op 23 mei geleverd aan de internationale transporteur met diverse vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Energiebesparing
Na enkele jaren in één van hun Duitse expeditiecentra getest te hebben met electrotrucks, schakelt hun distributiecentrum in Genemuiden nu volledig over van LPG naar Electro. Volgens de heren Verhoek zal de overschakeling naar electro positieve gevolgen zal hebben voor het onderhoud en de energiekosten, zoals gebleken is uit de test pilot in Duitsland.
Verhoek heeft geen halve maatregelen genomen en bestelde daarom voor alle trucks een extra batterijpakket met een volledig ingericht laadstation. De wisselbatterijen staan allen op een lekbak en kunnen door middel van een kraan eenvoudig in de truck verplaatst worden.

Tapijtlogistiek
De nieuwe heftrucks zijn een belangrijke schakel in de logistieke ketenen. Vanwege de specialisatie van Verhoek Europe (textiellogistiek) is het merendeel van de trucks uitgerust met een tapijtdoorn en enkelen met een balenklem of vorken.
Verhoek Europe is opgericht in 1953 en heeft zich in de 34 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een dienstverlener met een breed aanbod aan logistieke activiteiten. Zo verzorgt zij dagelijks transporten door heel Europa met meer dan 375 voertuigen. De nadruk ligt hierbij op textiellogistiek.
Verhoek Europe is één van de grootste dienstverleners in de tapijtlogistiek. Naast Europees transport biedt Verhoek Europe met haar opslagcapaciteit van 45.000m2 ruimte mogelijkheden voor opslag van goederen, zoals tapijtrollen, coupages en gepalettiseerde goederen.

Vorkheftruck-specialist
Van Dijk Heftrucks levert Linde intern transport materieel in diesel, LPG en electro vorkheftrucks in diverse hefcapaciteiten van 1.000 tot 9.000 kg. Als één van de vier officiële Linde-dealers in Nederland heeft dit bedrijf zich ontwikkeld als een specialist in vorkheftrucks.
Naast de levering van nieuwe Linde heftrucks, stapelaars, reachtrucks etc. biedt men ook een ruime keus aan gebruikte machines. Deze worden gereconditioneerd en volledig aangepast aan de wensen van de klant. Een eigen servicedienst zorgt voor onderhoud en snelle reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven