Ga naar hoofdinhoud

Liftlease levert twee keer af bij Döhler


Liftlease heeft, na eerder al vier 2.500 kg Toyota LPG-heftrucks en verschillende stapelaars geleverd te hebben, nu ook zijn tweede aflevering gedaan bij Döhler Holland BV.

De tweede levering van elektrische heftrucks bestaat uit tien stuks Linde E25/600S, twee stuks Linde E20PH en één Linde E18L. Ook deze levering is volgens de heren Prattenburg en Sips van Döhler Holland B.V. goed en op tijd verlopen.
Beide partijen zijn tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking tussen de technische dienst van Liftlease en de technische dienst van Döhler Holland BV. Ondanks het feit dat Liftlease tot op een bepaalde hoogte afhankelijk is van de importeurs van eerder genoemd materiaal, heeft de verhuurspecialist aan Döhler nu al haar flexibiliteit kunnen bewijzen ten opzichte van eventueel rechtstreeks contact met de importeurs.
“Dit is onder andere ook de reden”, aldus de heer R. van Prattenburg, “dat wij met Liftlease deze contracten hebben afgesloten. Men reageert snel, is erg flexibel en dat zijn duidelijk voordelen ten opzichte van de toch wat grotere en loggere organisaties die de importeurs vaak toch zijn”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven