Leenstra toch op Techi-Show • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Leenstra toch op Techi-Show


Leenstra Machine- en Staalbouw BV zal toch vertegenwoordigd zijn op de Techni-Show 2008, van 11 tot en met 15 maart in de Utrechtse Jaarbeurs. In 2006 stond Leenstra daar op de afdeling Werkplaats Techniek, maar voor 2008 bleek deze afdeling al overboekt te zijn, waardoor de deelname van Leenstra op losse schroeven kwam te staan.

 
Maar omdat Leenstra meer doet dan alleen Werkplaats Techniek, vond het bedrijf uiteindelijk toch een plaats op de afdeling Industriële Automatisering. Daar is Leenstra nu te vinden in Hal 10 op stand F021. Speciaal voor de Techni-Show heeft Leenstra een schaalmodel laten maken van een langgoedmagazijn. Het model geeft natuurgetrouw weer wat Leenstra aan concepten verkoopt voor buitengewone vraagstukken. Ook de nieuwste magazijn concepten zoals de Slipsheet Changer en Satelliet worden op de beurs gepresenteerd.

Samen met de tegelbranche heeft Leenstra de geoctrooieerde T-BO ontwikkeld. Deze tegellegger is geschikt voor XXL tegels, tot vierkant 1.2 meter, met of zonder reliëf. Een prima voorbeeld, aldus Leenstra, van hoe het bedrijf de productiviteit verhoogt tot 200% en bovendien arbo-vriendelijker werken combineert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven