Kruitbosch koppelt voice picking aan Agresso Wholesale • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kruitbosch koppelt voice picking aan Agresso Wholesale


Kruitbosch Cycle Universe, leverancier van fietsonderdelen en -accessoires, heeft onlangs een voicepicking systeem in gebruik genomen. Het systeem is gekoppeld aan Agresso Wholesale, het ERP-systeem voor groothandels van UNIT4.

Door uitbreiding van het assortiment en de dienstverlening kampte Kruitbosch met ruimtegebrek. Hierdoor ontstond behoefte aan een oplossing waarmee de groothandel optimaal gebruik kon maken van de beschikbare magazijnruimte. Na onderzoek bleek dat het koppelen van een voicepicking systeem aan de bestaande ERP-software zou zorgen voor een verbeterde efficiency en minder fouten op de werkvloer. Magazijnmedewerkers krijgen hun orders via een koptelefoon door, waardoor de foutenkans wordt gereduceerd en ze twee handen vrij hebben om de orders te picken.
“Door de implementatie van het nieuwe voicepicking systeem en de koppeling met Agresso Wholesale hebben we twee stappen uit ons logistieke proces overbodig kunnen maken”, aldus Martin Kruitbosch, manager inkoop en logistiek bij Kruitbosch. “We besparen hiermee niet alleen in tijd en mensen, maar hebben ook onze foutmarge gehalveerd. Onze uitgaande goederenstroom hoeft niet meer te worden gecontroleerd, waardoor we meer capaciteit vrij hebben voor de rest van het proces.”
De implementatie is gedaan in samenwerking met UNIT4-partner Actemium.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven