Kruitbosch blij met voicepicking • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kruitbosch blij met voicepicking


Voicepicking stelt de medewerkers van Kruitbosch in staat om met hetzelfde aantal mensen meer werk te verrichten. Bovendien zijn de medewerkers blij met het handsfree papierloze orderverzamelsysteem.

Twee jaar geleden stapte de leverancier van fietsonderdelen en –accessoires Kruitbosch over op voicepicking. In de aanloopfase was niet iedereen even enthousiast over deze orderverzamelmethode. Tegenwoordig heeft niemand meer heimwee naar het oude systeem van papieren picklijsten.

Bekijk de video
In de video werken de medewerkers van Kruitbosch met Honeywell Vocollect Voice Solutions – geïmplementeerd door Actemium – en delen zij hun ervaring.

https://www.youtube.com/watch?v=pgBveydys0w&feature=youtu.be

Voordelen
Voor de implementatie konden maximaal 3 orders tegelijk worden gecombineerd. Nu is dat ruim 5x zo veel, namelijk 16 orders. De verandering in het logistieke proces heeft direct voordeel opgeleverd. Waar voorheen vier processen nodig waren, zijn dit er nu nog twee. Voor het gebruik van voice moest de order worden gepickt, iedere order werd gecontroleerd, ingepakt en verzendklaar gemaakt. Nu is het niet meer nodig om iedere order te controleren. Ook is het inpakken en verzendklaar maken één proces geworden. Door het implementeren van Vocollect Voice werd de productiviteit van alle medewerkers met 30% verhoogd. Het foutpercentage is minder dan 0,05%.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven