Kodak kiest weer voor RedPrairie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kodak kiest weer voor RedPrairie


Intermec Technologies, leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, en honours partner RedPrairie zijn door Kodak Graphic Communication Group Nederland geselecteerd voor het leveren van datacollectie-apparatuur en bijbehorende diensten.

Kodak werkte eerder met oplossingen van Intermec en heeft op basis van interne tests gekozen voor de Intermec CK31 mobiele computer, in combinatie met een draadloze netwerkoplossing, voertuig-cradles en beheersoftware voor mobiele apparatuur. RedPrairie implementeerde eerder voor Kodak een Duty Management Systeem  (DLx Duty Management).
“De keuze van Kodak om opnieuw met Intermec en RedPrairie te werken bevestigt onze uitstekende propositie op de AIDC-markt”, aldus Guido Vangenechten, Intermec country manager Benelux.     

Focus op AIDC Hardware
 “RedPrairie heeft binnen het supply chain-concept gekozen voor een duidelijke focus op AIDC-hardware. Met deze opdracht is hiermee het begin gemaakt om samen met Intermec een goede positie te verwerven op de AIDC markt”, aldus Theo Glaudemans, director Duty Management Team van RedPrairie.
Kodak geeft aan positieve ervaringen te hebben opgedaan met Intermec en RedPrairie en heeft na een uitgebreide vergelijkingen wederom op deze leveranciers de keuze laten vallen. 

  
 
 
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven