Jury Gezond Transport Prijs 2013 bekend • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jury Gezond Transport Prijs 2013 bekend


Vandaag is bekend geworden welke deskundigen er plaatsnemen in de jury voor de Gezond Transport Prijs 2013. De prijs wordt op 4 september voor de negende keer uitgereikt aan drie bedrijven in de sector transport en logistiek die zich inzetten voor een veilige en gezonde werkomgeving.

De onafhankelijke jury bestaat uit: Leo Vermeer (TLN), Frank Pavias (FNV Bondgenoten), Ad Ghering (Zilveren Kruis Achmea), Ernst Koningsveld (TNO) en Herma Polee en Gert Grandia (Gezond Transport).
Bedrijven kunnen zichzelf tot 1 april 2013 aanmelden voor de Gezond Transport Prijs. Het is ook mogelijk om bedrijven voor te dragen. De jury beoordeelt alle inzendingen en nomineert in elke categorie (klein, middelgroot, groot) drie bedrijven die zullen worden bezocht. Van alle genomineerde bedrijven wordt een promotiefilm gemaakt. De winnaars ontvangen een mediapakket met onder andere aandacht in RTL Transportwereld.
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem. In 2011 ging de eer naar Stubbe Logistiek, De Rooy Transport en Reym. Sita ontving de themaprijs voor Duurzame Inzetbaarheid.
Aanmelden of bedrijf voordragen voor de Gezond Transport Prijs 2013 kan via www.gezondtransport.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven