Ga naar hoofdinhoud

Jan Linders zet in op voorraadoptimalisatie

Jan Linders distributiecentrum

In navolging op Superunie leden Sligro, Spar en Vomar en Superunie zelf, gaat nu het volgende lid, Jan Linders, Slim4 van Slimstock inzetten voor de voorraadaansturing van het centrale magazijn.

“Met behulp van Slim4 willen we de werkprocessen zoveel mogelijk standaardiseren, de productbeschikbaarheid verbeteren en de voorraad optimaliseren”, vertelt Claudia den Hartog, supply chain manager bij Jan Linders. Daarnaast zal Slim4 ook de rest van de productgroepen vanuit het distributiecentrum gaan aansturen, zoals vries en droge kruidenierswaren (DKW).

Superunie
De implementatie is onderdeel van een groter supply chain project. “Na de implementatie van winkel replenishment willen we de volledige supply chain professionaliseren door de implementatie van Slim4 voor ons distributiecentrum”, vertelt den Hartog. Aan de inkoopkant biedt Slim4 een goede basis voor het management van inkoopcontracten. De voorraden van Jan Linders en inkooporganisatie Superunie kunnen in de toekomst, nu ze beiden Slim4 gebruiken, beter op elkaar worden afgestemd. Tijdens de implementatie wordt een koppeling gelegd met het ERP-systeem DistRetail dat door Jan Linders wordt gebruikt. De verwachting is dat in januari 2016 al bij de eerste leveranciers wordt besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven