Ga naar hoofdinhoud

Itolang lanceert website met gebruikte trucks


Itolang wil zich meer gaan richten op de tweedehands heftruckmarkt. De heftruckspecialist en importeur van OM-trucks heeft hiervoor een website gelanceerd: www.inplaatsvannieuw.nl. Hierop zijn ruim honderd trucks te vinden.

Itolang heeft de site opgericht wegens een toenemende vraag vanuit de markt naar gebruikte trucks. De importeur beschikt over een landelijk servicenetwerk en de nodige technische knowhow om snel op deze veranderende markt in te kunnen spelen. Vorig jaar al is Itolang begonnen zich te concentreren op de verkoop van (jonge) gebruikte trucks. Om de dienstverlening te kunnen garanderen, beperkt Itolang zich wel tot trucks van de merken die binnen de KION groep (Linde, Still en Komatsu) thuishoren.

Itolang garandeert de urenstand van alle door haar verkochte trucks, ook als deze zeer laag is. Er zijn trucks beschikbaar met een paar honderd draaiuren die in absolute nieuwstaat verkeren, maar die wel drie of vier jaar oud zijn. Om de (technische) staat van de trucks te waarborgen, worden alle trucks met een garantie van tenminste drie maanden verkocht. Op de batterij wordt een garantie van minimaal 24 maanden gegeven. Overigens worden veel van trucks met lage urenstanden door ons zonder batterij ingekocht en geleverd met een fabrieksnieuwe batterij.

De meeste van de door Itolang verkochte gebruikte trucks zijn afkomstig van collega-importeurs uit het buitenland. Het gaat hier om overjarige modellen, demonstratietrucks of trucks die teruggekomen zijn uit een faillissement. Omdat het trucks zijn die van een voor Itolang bekende collega-importeur afkomstig zijn, en niet van een handelaar, heeft Itolang altijd inzage in de servicehistorie en daarmee samenhangend de urenstand.

Trucks die niet op de website te vinden zijn, zijn vaak wel op aanvraag leverbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven