Interroll vervangt dc China: trainingscentrum, showroom en laboratoria • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Interroll vervangt dc China: trainingscentrum, showroom en laboratoria


Interroll gaat een nieuwe productiesite bouwen in China. Het pand van het Zwitserse bedrijf komt te staan in Suzhou in de oostelijke provincie Jiangsu en wordt in 2022 opgeleverd. 

Interroll is aanbieder van oplossingen op het gebied van materiaalstromen: conveyors, aandrijvingen voor transportsystemen, sorteersystemen en zo meer.

Kosten: 23 miljoen euro

Interroll had al een productielocatie in Suzhou, maar dat pand wordt nu vervangen door het nieuwe gebouw, 12 kilometer verder. Investeringskosten: meer dan 23 miljoen euro. Deze zet moet de ‘capaciteit in de regio’ van Interroll vergroten.

Interroll mikt vanuit de nieuwe site van 22.000 vierkante meter voornamelijk op de markten van China, Zuid-Korea en Australië. 

“We willen dat dit een locatie wordt op het snijvlak van technologie, met verhoogde capaciteiten en nieuwe productieprocessen, waar alles wordt gedaan om aan de behoeften van klanten en werknemers te voldoen. Dit nieuwe concept zal ook een trainingscentrum, showrooms en testlaboratoria omvatten”, zegt Ben Xia van Interroll uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven