Ga naar hoofdinhoud

Warehouse Totaal lanceert special ‘Innovatietrends 2020’


Automatisering, de opmars van e-commerce, internationalisering, veilig en duurzaam ondernemen: de warehousesector groeit en bloeit. Maar welke innovaties, producten en oplossingen bepalen de koers: nu en de komende vijf tot tien jaar?

In het speciale magazine ‘Innovatietrends 2020’ brengt Warehouse Totaal de belangrijkste trends in kaart. En natuurlijk ook op social media, in onze wekelijkse nieuwsbrieven en op warehousetotaal.nl. Hiervoor zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen van ondernemers en logistiek dienstverleners over hun innovaties en oplossingen.

Ook producenten van slimme warehouse-oplossingen en technologie bieden we de mogelijkheid om hun best practices met de doelgroep en sector te delen.  

Logistica

Het magazine, dat in november wordt verspreid op vakbeurs Logistica, verschijnt medio oktober in een oplage van 15.000 exemplaren. Wil jij een innovatie, product of oplossing delen? Neem contact op met de redactie en wie weet verschijnt jouw verhaal wel in ons oktobernummer ‘Innovatietrends 2020’. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven