Industry Wear Krimpen naar Wiltec • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Industry Wear Krimpen naar Wiltec


Per 1 april 2007 heeft Wiltec BV in Uden alle activiteiten overgenomen van Industry Wear Krimpen BV. Met deze overname versterkt het bedrijf haar positie als specialist op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Beroepskleding. Industry Wear is al twintig jaar actief op de Nederlandse markt.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van beroepskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrijf richt zich hierbij vooral op de eindgebruikers van deze producten. Met het brede productenpakket was Industry Wear in staat om een totaalpartner te zijn voor haar klanten. De voor Industry Wear kenmerkende persoonlijke benadering van relaties is iets waar ook Wiltec veel waarde aan hecht.
 
Regiopositie versterkt
De activiteiten van Industry Wear zullen voor het grootste deel worden ondergebracht bij de vestiging van Wiltec in Spijkenisse. In deze vestiging zijn de activiteiten rondom beroepskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen geconcentreerd. Daarnaast wordt de regiopositie van deze vestiging hiermee versterkt en behouden de klanten van Industry Wear een lokaal aanspreekpunt.

 
Meer overnames
Wiltec, marktleider in verf-, lijm- en kitspuitapparatuur, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en veiligheidsschoenen in de Benelux. In het recente verleden zijn al diverse bedrijven in deze branche overgenomen, waaronder Prestop BV, Interlloyd BV, Neskrid BV, HC Safety Group BV, Hacomfort BV, Safetec BV, Veldhoen BV en Handelscompagnie BV. Met deze overnames wist Wiltec diverse exclusieve merken en importeurschappen te verwerven, waaronder dat van Showa, Neskrid, Peltor en Scott. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan 165 mensen en heeft de onderneming een jaaromzet van ongeveer 30 miljoen euro. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven