Ga naar hoofdinhoud

Hubtex lanceert nieuwe meerwegheftruck


FluX 45. Zo heet de nieuwe meerwegheftruck met een hefcapaciteit tot 4,5 ton van Hubtex.

Deze nieuwe heftruck vervangt de voorganger en is geschikt voor zowel pallets als lange goederen. De FluX 45 verbetert de veiligheid en creëert meer opslagruimte bij het hanteren van lange goederen.

De FluX 45 is ideaal voor klanten die voornamelijk gepalletiseerde ladingen transporteren, maar ook regelmatig lange lasten zijdelings moeten verplaatsen, zoals in bouwmarkten of productiebedrijven. Het voorkomt de noodzaak om aparte voertuigen aan te schaffen voor verschillende taken, waardoor kosten worden bespaard.

Michael Röbig, hoofd Productmanagement bij Hubtex, benadrukt de flexibiliteit, robuustheid en duurzaamheid van de FluX 45, die zorgen voor een lage Total Cost of Ownership. Met een 14% kortere lengte dan zijn voorganger is de FluX 45 nog wendbaarder, terwijl de hefmast met mastneiging het laden en lossen vergemakkelijkt.

De ergonomische cabine zorgt voor maximaal rijcomfort, terwijl het rondomzicht wordt geoptimaliseerd voor veiligheid en efficiëntie. De cabine kan worden geleverd als gesloten buiten- of open binnencabine, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven