Honderdste BT Vector voor Wolters-Noordhoff • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Honderdste BT Vector voor Wolters-Noordhoff


BT Nederland heeft op 8 maart jongsleden zijn honderdste Vector VCE150A man-up smallegangentruck geleverd bij uitgeverij Wolters-Noordhoff in Groningen. Deze mijlpaal was voor BT een mooie aanleiding om al het personeel op de locatie te trakteren op gebak.

Manager distributiecentrum Tjeerd van der Meer vertelt namens Wolters-Noordhoff waarom de keuze is gevallen op de Vector: “Doorslaggevend was het totale aanbod van BT. De VCE150A bood de beste prijs-kwaliteitverhouding en scoorde hoog op betrouwbaarheid en productiviteit. De truck kan bovendien 16 uur onafgebroken werken op één 48-volts batterij. Met de vorige combitrucks moesten we steeds de batterij wisselen.”

Serviceondersteuning
“Een goede serviceondersteuning is voor ons ook erg belangrijk. Onze ervaringen met BT op dat vlak zijn nog steeds prima. Het onderhoud is volledig afgestemd op onze bedrijfspatronen en de trucks zijn altijd inzetbaar op momenten dat we ze nodig hebben”, aldus Van der Meer.
BT is in 1998 in contact gekomen met Wolters-Noordhoff via een plaatselijke verkoopveegactie. In 1999 werd een eerste CTX combitruck, de voorloper van de VCE150A, aangeschaft. Ruim een jaar later volgde een tweede CTX. In 2003 schafte Wolters-Noordhoff zijn eerste VCE150A aan.

Succesnummer
BT is zeer succesvol met de Vector VCE150A combitruck. Het is de ideale oplossing gebleken voor bedrijven die kiezen voor smallegangen om maximaal gebruik te maken van opslagruimte. De BT Vector range bestaat momenteel uit vier verschillende types met diverse chassisbreedtes en hefhoogtes:
VCE100 met vast chassis
VCE135 met vast chassis
VCE150A met knikbesturing
VCE125ASF met knikbesturing in shuttle vorkenbord-uitvoering
 
Sinds de introductie in 2003 zijn er al meer dan 950 trucks verkocht.
BT Nederland heeft hiervan een groot deel voor haar rekening genomen en heeft, op Engeland na, de meeste trucks verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven