Honda verlengt contract met Yusen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Honda verlengt contract met Yusen


Yusen Logistics heeft haar contract met autofabrikant Honda UK Manufacturing Ltd. (HUM) voor de collection services (3PL+) in het Verenigd Koninkrijk  verlengd.

Yusen Logistics verzorgt voor HUM een complexe supply chain: dagelijks worden onderdelen opgehaald bij 60 leveranciers via meer dan 100 routes met een gemiddeld volume van 9.500m³. Yusen Logistics en HUM werken samen sinds 2006. In 2011 werd Yusen Logistics door HUM aangewezen als exclusieve logistieke serviceprovider voor de toeleveranties van de Honda-fabriek in Swindon waar de modellen Civic, CRV en Jazz geproduceerd worden.

IT-systeem

De logistieke dienstverlening omvat functionele custom-made middleware oplossingen die naadloos op elkaar aansluiten. Hiermee is een gezamenlijk ontwikkeld solide IT-systeem ontstaan waarmee HUM’s inkomende onderdelen- en materiaalstromen worden ondersteund. De contractverlenging volgt op de in 2013 door Yusen Logistics tijdens de HUM suppliers convention ontvangen ‘Exceptional Contribution’ award voor o.a. de voortdurende bijdrage in kostenbesparingen, hoge service levels en ‘best-in-class IT systems’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven