Ga naar hoofdinhoud

Homerr overgenomen door Vinted


Vinted Go, onderdeel van Vinted Group, heeft de Nederlandse delivery scale-up Homerr overgenomen.

Door de krachtenbundeling van Vinted met Homerr, dat in 2021 een nieuw dc opende in Breda, vergroten beide organisaties hun expertise op het gebied van C2C-bezorging en is schaalvergroting mogelijk. Homerr blijft op dezelfde wijze opereren en oprichters Juriaan Matthijssen en Mark-Jan Pieterse, oprichters van Homerr krijgen een senior rol binnen de nieuwe, gecombineerde organisatie. 

Gezamenlijke toekomst Homerr Vinted

Vytautas Atkočaitis, vice president van Vinted Go: “Als pionier in nieuwe manieren van bezorging deelt Homerr onze toewijding om PUDO-netwerken te ontwikkelen die minder impact op het klimaat hebben dan bezorging aan huis. Omdat Vinted-leden een belangrijk onderdeel van haar klantenbestand zijn, werkten we al nauw samen met het Homerr-team. We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst waarin we onze expertise bundelen, om daarmee Vinted-leden nog beter te kunnen bedienen.”  

Juriaan Matthijssen en Mark-Jan Pieterse, oprichters van Homerr: “We werken al geruime tijd samen met Vinted Go. We zien een enorme kans in het verdiepen van ons partnership om zo verder te groeien in het ontwikkelen van innovatieve nieuwe bezorgoplossingen met minder impact op het klimaat.”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven