Hoe Manhattan de robotisering binnen dc’s wil stimuleren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hoe Manhattan de robotisering binnen dc’s wil stimuleren


Steeds meer distributiecentra zetten in op automatisering en robotisering. Het is hierbij belangrijk dat de werknemers op de werkvloer goed met die ontwikkelingen omgaan én dat de oplossingen succesvol worden geïntegreerd met de software en andere geautomatiseerde oplossingen binnen het warehouse. Daar heeft Manhattan Associates nu wat op gevonden.

De logistiek dienstverlener heeft het zogeheten ‘Manhattan Automation Network’ opgezet, een club waarin Manhattan met leveranciers van oplossingen voor magazijnautomatisering samenwerkt om de ontwikkeling en implementatie van moderne automatisering en robotica in dc’s te versnellen.

De deelnemende leveranciers zijn Kindred AI, Locus Robotics, Matthews Automation Solutions, Right Hand Robotics en VCO Systems. Het ‘Manhattan Automation Network’ wil dc’s helpen bij het certificeringsproces en bij het snel integreren van de oplossingen, zodat bedrijven hun projectkosten kunnen verminderen.

‘Gerenommeerde’ robotica-aanbieders van de wereld

“Robotica en automatisering hebben een duidelijkere positie verworven binnen de huidige distributiecentrumactiviteiten”, zegt Adam Kline, senior director product management bij Manhattan. “Manhattan zet zich in om klanten te helpen innoveren, hun supply chain-mogelijkheden te verbeteren en de markttrends voor te blijven.”

“We zijn trots op onze samenwerking met veel van ’s werelds gerenommeerde automatiserings- en robotica-aanbieders om zo onze gebruikers te helpen bij het verbeteren van hun activiteiten en het omarmen van kansen”, besluit Kline.

Manhattan Associates

Manhattan Associates is technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannelcommerce. Het bedrijf, dat een vestiging heeft in Nieuwegein, levert cloud en on-premise-oplossingen. In 2017 bedroeg de omzet omgerekend ruim 530 miljoen euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven