Grote veranderingen bij Datalogic • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Grote veranderingen bij Datalogic


Datalogic S.p.A. (genoteerd in de Milan Stock Exchange en actief in het ontwerpen, produceren en distribueren van barcode-leessystemen en RFID) kondigt een ingrijpende verandering aan van de organisatiestructuur van de Datalogic groep. Na de aankoop, eind 2005, van PSC, een onderneming wereldwijd actief in Automatische Identificatie en Data Collectie (AIDC)
, wordt de Datalogic Groep geherstructureerd in 3 strategische operating divisies:

  • Datalogic Scanning, met het hoofdkantoor in USA, dat ontstaat uit het samenvoegen van de twee business units Hand Held Readers en Stationary Readers – Retail. 
  • Datalogic Automation, met het hoofdkantoor in Italië, dat ontstaat uit het samenstellen van 3 business units – Unattended Scanning Systems – Industrial, Marking en RFID. 
  • Datalogic Mobile, met hoofdkantoor in Italië, dat bestaat uit 1 business unit – Mobile Computers. De twee mobile computing product lijnen van de Groep zullen worden voortgezet en in die hoedanigheid met elkaar worden geharmoniseerd. De overkoepelende corporate organisatie, Datalogic S.p.A., zal in Bologna, Italië, gehuisvest blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven