Ga naar hoofdinhoud

Gondrand Traffic sorteert met DistriSort


Gondrand Traffic, onderdeel van de Zwitserse logistiek dienstverlener Gondrand Group, heeft met succes het schoenendozen sorteersysteem OptiSorter in gebruik genomen. Het bestelde OptiSorter vorig jaar bij DistriSort. Gondrand Traffic, gevestigd in Moerdijk, gaat vanaf nu gemiddeld 20.000 schoenendozen per week met het DistriSort systeem verwerken.

Het sorteersysteem is voorzien van een automatische invoerlijn, waarbij de barcodes van de schoenendozen automatisch worden gelezen. De schoenendozen worden vervolgens uitgesorteerd naar 60 eindbestemmingen

Complete oplossing
Gondrand Traffic is het eerste bedrijf in Nederland dat de OptiSorter inzet voor het uitsorteren van schoenendozen. Gondrand Traffic BV (voorheen Transportmaatschappij Traffic BV) is opgericht in 1921 en ging in 1946 samen met de Zwitserse Gondrand Group. In 2006 is de naam officieel veranderd in Gondrand Traffic BV. Met zes vestigingen, vier magazijnen (met een totale capaciteit van 32.000 vierkante meter) biedt Gondrand Traffic BV in Nederland een complete logistieke oplossing.

Totaalaanbieder
Distrisort, gevestigd in Weesp, werd in 2001 opgericht door ceo Albert Hendriks als importeur van EuroSort sorteersystemen. Inmiddels is DistriSort een totaalaanbieder van sorteeroplossingen, dat wil zeggen dat het per geval samen met de opdrachtgever de juiste oplossing zoekt, ongeacht het toe te passen merk sorter. Met name in boeken, kleding en multimedia heeft DistriSort in de afgelopen jaren naam gemaakt. Behalve de hardware levert het bedrijf ook de bijpassende software, die in-house ontwikkeld wordt onder de naam DistriSoft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven