Ga naar hoofdinhoud

Gereedschapsreus wil vanuit nieuw dc naar ‘same day delivery’


Berner is begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Kerkrade. De leverancier van onder meer gereedschap wil de klanten in de Benelux en het Ruhrgebied straks nog op dezelfde dag kunnen beleveren.

“Met de bouw van dit centrale Europese magazijn heeft Berner een nieuwe stap gezet naar maximale klantgerichtheid”, zegt CEO Christian Berner. “Om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan, willen wij hen in 25 Europese landen binnen 24 uur kunnen beleveren. De mogelijkheid om klanten nog dezelfde dag te kunnen beleveren. wordt een beslissende concurrentiefactor in tijden van digitalisering.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beitels, hamers en schroevendraaiers

Het nieuwe dc staat op een terrein van 60.000 vierkante meter. De beitels, hamers, zagen, kwasten, sleutels en schroevendraaiers zullen op een oppervlakte van 25.000 vierkante meter worden opgeslagen, waarbij uitbreiding naar 40.000 vierkante meter mogelijk is.

Het dc zal 24 docks tellen en er komt kantoorruimte beschikbaar voor de ruim honderd medewerkers van het Nederlandse hoofdkantoor. Het is de bedoeling dat het nieuwe warehouse in het najaar van 2020 in gebruik wordt genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven