Ga naar hoofdinhoud

Foutloos orderpicken

Ravas en Logitrade pick by weight scanwatch.

Ravas en Logitrade hebben hun krachten gebundeld in een Pick by Weight concept. Samen zorgen ze voor foutloos orderpicken. Pick by Weight via ScanWatch te zien op de Logistica show in Utrecht.

Het LogiAction orderpicksysteem van Logitrade geeft op het scherm van een ScanWatch de orderregels weer, met een foto van de te picken SKU. Het Ravas weegsysteem in de vorken van de orderverzameltruck controleert de gewichtstoename en geeft een signaal indien er teveel of te weinig artikelen worden gepickt. Dit wordt als foutmelding op de ScanWatch zichtbaar gemaakt, zodat pickfouten kunnen worden gecorrigeerd op de plek waar dat het minst kost: op de picklocatie.

Weegsysteem

Elk merk en model orderverzameltruck kan worden uitgerust met een Ravas weegsysteem. De weegcomponenten worden ingebouwd in de vorken. Een display toont het gewicht van elke last die opgenomen wordt, en een draadloze verbinding zorgt voor communicatie met LogiAction en een WMS of ERP systeem.
Het Ravas / Logitrade Pick by Weight concept is te zien op de Logistica beurs, die van 28 t/m 31 november 2017 gehouden wordt bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven